Om Mig

Dj Freppa.jpg

Jag som säkert många andra Dj´s fick ett intresse av tekniska saker i tonåren. Jag spårade in på datorer och ljud, eller oljud som mina föräldrar uttryckte sig.

 

Köpte mina första skivspelare och mixer vid 15 års åldern och började att spela på ungdomsgårdar och mindre fester.

 

I övre tonåren så kom körkortet och bilar, då blev det en självklarhet att man skulle ha bra ljud i bilen, fick kontakt med likasinnade ljudsfantaster och började tävla i billjud som pågick i flera år (lyckades vinna SM-Guld ett par gånger).

 

Man kan säga att ljud och musik är ett av mina största intressen och visst har man fått leva i en tidsålder som musiken, framför allt dansmusik med nya genres har utvecklats mycket.

 

Det är en så otroligt roligt känsla att få göra människor glada med musik. Att mixa in låt efter låt och se att alla glada hoppar upp på dansgolvet och skakar loss!

 

När jag nu har blivit lite äldre (40+) så har jag hunnit med att spela på allt från nattklubbar, karaokebarer och fester med olika inriktningar som Bröllop, Student, Privata Fester och Företagsevent, även fester med olika teman som exempelvis Maskerader, Halloween, Burlesque och Dansbandskvällar.

 

Musikvideos på skärmar och projektorer har tekniskt sett blivit enklare idag och jag har utrustning och ett stort utbud med musikvideos (och karaoke) som jag ofta använder mig av. Jag har som hobby att göra egna remixar och video edits.

Kontakta Mig